Hvad er der galt?

Nøgleordet for at minimere problemerne, og at PC'en altid kører optimalt, er vedligeholdelse. Her taler vi ikke om, at man altid skal have det nyeste software og hardware, men at vedligeholde det man allerede har.

Man køber en PC og regner med, at den skal holde de næste mange år. Dette er for så vidt også rigtigt nok, men det kræver lidt vedligeholdelse. Inden man går ud og investerer mange tusinde kroner, bør man lige undersøge om den eksisterende PC egentlig ikke opfylder ens krav og behov, hvilket den ofte gør, forudsat at den bliver vedligeholdt.

Vores erfaring er, at mange PC brugere ikke udfører den minimum af vedligeholdelse, som kan holde PC i god form. Dette er ikke komplicerede operationer, som næsten alle sagtens selv kan udføre, men har bare aldrig fået det oplyst eller lært. De fleste styresystemer har disse værktøjer indbygget, så det koster ikke ekstra og er ikke længere end et museklik væk!
Vi kan efter en kontrol og vedligeholdelses proces hos os, lave en checkliste til Dem, så De i fremtiden selv kan holde PC'en i god form. Dette kan på længere sigt, spare Dem for unødvendige udgifter.

Der kan opstå mange problemer med en PC, hvor mange af dem er forholdsvis lette at rette op på. Men, der kan også opstå mere komplicerede problemer, hvor det kræver nogen indsigt for at komme til bunds med løsningen af problemet. Der er også mange problemer/indstillinger, som ikke giver kvaler på kort sigt, men efter nogen tid kan gøre PC'en utrolig sløv og næsten umulig at arbejde med.
Derforuden er der problemer med virus, som alt for mange ikke får gjort noget ved, inden det er for sent.

Udover de punkter der er listet op på startsiden, er her nogle eksempler på, hvad vi kan tilbyde Dem at lave:

   
 

Rydde op på maskinens harddisk og checke den for fejl mv., hvilket kan få PC'en til at arbejde hurtigere og fejlfrit!

Kontrollere for og fjerne virus, trojanske heste, spyware og adware mv.

Beskyttelse mod virus, ved at installere et antivirus program.

Beskytte mod uautoriseret indtrængen, ved at installere en firewall.

Vi kan selvfølgelig hjælpe med mange andre problemstillinger, hvorfor De kan kontakte os for en uforpligtende snak.