Fjernstyring

For at tillade fjernstyring, skal De hente et lille program. Med dette program kan Checkmark overtage Deres computer, og arbejde på den, som om vi sad foran den.

Hent program(checkmarkremote.exe) til fjernstyring

Gem programmet på f.eks. skrivebordet, eller andet sted som De kan huske.
Start derefter programmet ved at dobbelt klikke på det. Hvis der efterfølgende spørges om kontrol af brugerkonti, skal dette tillades.

Når Checkmark skal fjernforbinde til Deres computer, skal De være sikker på, at De har en god og stabil internet-forbindelse! Når De starter checkmarkremote.exe programmet, sendes der en email til Checkmark med informationer som letter tilslutningen til Deres computer.

Det er muligt, at De tidligere har hentet og gemt (checkmarkremote.exe) programmet, men idet der løbende laves forbedringer og forbedringer til programmet, anbefales det at hente en "frisk" kopi her. Når De skal gemme programmet på Deres PC, skal De bare vælge at overskrive det eksisterende program, såfremt der spørges.

NB. Idet data sendes og modtages krypteret, er dette helt sikkert, da kun Checkmark kan lave denne forbindelse, og andre kan IKKE kigge med!